De Lucky Duck Race XL. Een spannende race voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven is er de Lucky Duck Race XL. Net zo spannend en ‘eenderverend’, maar dan met grote badeenden die u naar wens kunt pimpen. Voor € 100,- koopt u een grote badeend om daarvan een drijvend promotiemiddel te maken. Tijdens de XL Race doet een presentator verslag van de race. Een ludieke, uiterst sympathieke manier om de lokale goede doelen te ondersteunen. En na de race geeft u uw XL-Duck natuurlijk een prominente plek in uw bedrijf.

In de XL-categorie verdelen we een paar prijzen: één voor de snelste eend en één voor de mooiste eend. De twee prijswinnaars winnen allebei een BBQ voor 10 personen en een oorkonde. De mooiste eend wordt beoordeeld door een vakkundige jury.
Voor de nummers twee in zowel de categorie snelste en mooiste eend, hebben we een lekker Vleespakket t.w.v. € 50,-. Als derde prijs, de zogenaamde “Kroostpijs” hebben we een leuke eendenspaarpot. Met welke veer gaat u pronken?

Mail naar info@luckyduckrace.nl om uw bedrijf aan te melden voor de XL-race. Kijk voor meer informatie bij sponsors.

Rendac
Dierenartsenpraktijk ’t Harde Ven
Thermae Son Brasserie
VANDINTER SEMO
Huybregts Relou
Bram de Brillenman
Europarts Zwembaden
LinkX HR Management
VVD Son en Breugel
Leonie van den Tillaart Uitvaartverzorging
Hoi Huis
Outlet PVC
Autobedrijf Hölscher
De Groenstylist Duncan
Software Finesse BV
BouwQ BV
Tandheelkundig Centrum S&B
Ferrometaal
Liemar Software BV
Bevers Boschman Assurantiekantoor
Ladie Circle
Boudewijns Schoenen
Fysiotherapie Breugel
Van Roon Makelaars & Taxaties BV
Synergie Interim Management
Hermsen Advocatuur
Son Energie
SonSport Active Center
Bloemsierkunst Le Soleil
Foolen
Mooi Son en Breugel
Resteurant de Zwaan
ACR Autocentrum Raaymakers BV

Uitslag Race  snelste XL-sponsoreend.

Even na de klok van 14.00 uur gingen er maar liefst 25 gepimpte XL eenden de Dommel in voor de titel Snelste XL sponsoreend.

De Firma Ferro Metaal had voor deze editie een fraai lanceerplateau gemaakt. Een vernuftige constructie zorgde ervoor dat alle XL eenden , best kwetsbaar met alle versieringen, netjes naast elkaar vanaf de  voetgangersbrug in “pole position” konden worden gezet.

Vervolgens werd het ijzeren platform naar beneden gelaten; dat verdween onder water en direct konden alle grote eenden gelijktijdig vertrekken. Voorwaar een vondst!!.

Vanwege de sterke stroming van de Dommel werd dit zo een perfecte, professionele en daarmee zeker ook een eerlijke start van hun strijd!!     De Dommel is grillig, stroomt best fors en heeft her en der  de nodige begroeiing en hinderlagen, en zeker ook kolkjes op de meest vreemde plaatsen.

De VVD-eend bleef ver achter  in een was-tobbe, (beetje tobben tobbe), terwijl  zich voorin  een spannende strijd voltrok.

Tandheelkundig Centrum Son en Breugel, die de eend voorzien had van een heuse Tandheelkundige kroon, maar ook van een slimme verzwaring, won met ruime voorsprong duidelijk de wedstrijd.

Het team nam terplekke de oorkonde voor de snelste xl eend in ontvangst; tevens de fraaie Wisseltrofee (die stond sedert de editie van 2018 al te popelen); en een smakelijke tegoedbon voor een BBQ voor 10 personen van Sonse Heide Vlees t.w.v. 150 Euro.

De winnaar werd op  enige afstand gevolgd door een  fleurige creatie van Duncan Weijers Bloemstylist.  Deze ontvangt een tegoedbon voor een Gourmetschotel  voor 4 personen van Sonse Heide Vlees t.w.v. 50 Euro.

Als derde noteerde de notaris Heleen Vaarten  de XL eend van De Mooi Son en Breugel Krant. Deze grote eend werd als het ware opgestuwd  door enkele kleine eendjes, die onderdeel uitmaakten van de creatie. Hierbij hoorde een mooie cadeaubon twv. 20 Euro van de Kaaswinkel.

Oordeel JURY  XL-sponsor-eenden: titel “meest mooi gepimpte”  2023

 

Nb van alle winnende eenden zijn door Wil Feijen foto’s gemaakt.

In week 17 kwam op dinsdag 25 de jury in actie voor een beoordeling van alle gepimpte XL-eenden.

 

De jury bestond uit:

*Wendy Bekkers van WENS maakt het,

*Annelies Schooneman, Atelier Annelies, Vresselseweg, lid Ars Longa

*Dorethe van Beuningen, Da Vivente HairStyle,

Zij deden hun wek onder toezicht van Henk Achten, Voorzitter Lions Lucky Duck Race commissie

Een 20-tal  XL-eenden stonden vanaf 4 april en rond en na Pasen prachtig uitgestald te pronken in de etalage van Da Vivente.

In volslagen willekeurige volgorde stonden ondernemers uit Son en Breugel e.o., gesymboliseerd in een eend, gebroederlijk/gezusterlijk naast elkaar te wachten.

Ze konden intussen al rekenen op veel bekijks.

Er was veel werk van gemaakt en de nodige energie en materiaal in gestoken; puur handwerk (knippen, plakken, breien, 3D printen) en veel huisvlijt allemaal.

De kleurrijk gepimpte eenden vorm(d)en werkelijk een lust voor het oog… en een zware opgave voor de jury. De ene eend in kleurrijk breiwerkje, de ander zat letterlijk als een Dag-O –Bert Duck in de gouden dukaten of zat onder de (zonne)bloemen, en weer andere eenden waren zo kleurrijk gespoten of aangekleed dat ze zo in een museum terecht kunnen. Her en der werd goed ingespeeld op de kern van het bedrijf en actualiteit.

De jury keek naar diverse categorieën:

Originaliteit

Creativiteit

Kwaliteit afwerking

Gebruikte materialen

Kleur

Passend bij bedrijf

Passend bij actualiteit / thema

De jury heeft eerst individueel een top 3 gemaakt.

Er waren tenslotte 3 eenden die echt ‘boven de rest’ uit vlogen.

Een unaniem besluit volgde snel…

Uiteindelijk kan er toch maar eendje-de-absolute winnaar zijn… en

gelukkig was de jury een(d)sgezind.

Gelet op: de creativiteit, het materiaalgebruik, de vele details, de kleuren en vooral ook zeer passend bij het bedrijf.

De nummer 1:

De Mooi Son en Breugel krant; perfect gemaakt, zeer verzorgd en veel nieuws; de grote eend, omgeven door veel (kranten)nieuws, had veel kleine eendjes als volgers.

En de nummers twee en drie zijn, na een nek aan nek race, geworden:

  1. Caresse BabySpa, heel kleurrijk, veel details zoals komkommerschijfjes op de ogen, kleine witte stoffen slippers, handdoekje om ’t hoofdje:  een perfecte vertaling van het bedrijf.

  1. ’t Hoi Huis, mooi en divers materiaal gebruik, 3D-print, een schip met gouden dukaten, voortgetrokken en bestuurd door krasse senioren.

De 1ste prijs winnaar ontvangt een BBQ-vleespakket t.w.v. 150 Euro van De Scharrelslager Royackers

De 2de  prijs winnaar ontvangt een BBQ-vleespakket t.w.v. 50 Euro van De Scharrelslager Royackers

De 3de  prijs ontvangt een Kadobon t.w.v. 20 Euro van De KAASWINKEL,

Gepimpte XL eenden buiten de genoemde top 3:

Liemar Software,Huybregts Relou, Duncan Wijers Bloemstylist, ACR Auto-Centrum Raaijmakers, Ladies’ Circle Son en Breugel, , Stichting MeeDoen, Van Roon Makelaardij & Taxaties, Bram de Brillenman, VVD Son en Breugel, Le Soleil, Rendac, Outlet PVC, Kado&Zo, Hermsen advocatuur, Son Sport, SonEnergie,  Leonie van den Tillaart Uitvaartverzorging,Dommelhuis/Synergie Interim Management, Outlet PVC, KADO & ZO, Ferro metaal, Bevers BoschmanAssurantie, Autobedrijf Hölscher, Tandheelkundig Centrum Son en Breugel; de laatste had er zeker flink de tanden ingezet….!

Verder nog noemen andere XL eenden:

Dierenartspraktijk t Harde Ven Rob Peeters; Thermae Son, Europarts Zwembaden, LinkX HR Management, Software Finesse, , Boudewijns Schoenen, Fysiotherapie Breugel, Foolen licht en geluid, Restaurant de Zwaan, BouwQ B.V.

 

Hoofdsponsoren:

Huybregts-Relou, Rendac, Dierenartspraktijk ’t Harde Ven, Thermae Son, Van DINTER Semo, Caresse BabySpa.